Nautical-Connection B.V.

Nautical-Connection B.V.

Onze focus ligt voornamelijk op de passagiersvaart. Nautical – Connection is een associé van AXXAZ Marine. We bieden zowel Nederlands als buitenlandse crew aan via onze partner “Axxaz marine”.

Axxaz Marine is een gerenomeerd uitzend bureau wat gespecialiseerd is in het ‘ter beschikking stellen’ van buitenlandse stuurlieden en matrozen in de Binnenvaart. Wij werken nauw samen met AXXAZ Marine en ook met een Roemeens en Filipijns werving bureau. Deze werving bureau’s zijn geregistreerde werkgevers van het personeel dat wordt ingezet. (Ook bij de Nederlandse kamer van koophandel).

Deze werving bureau’s selecteren voor ons ondermeer buitenlandse “ex” zeelieden om in de binnenvaart in te zetten. Vervolgens worden ze als lichtmatroos in opleiding aangeboden en volgen de verkorte opleiding naar matroos in de binnenvaart. In een aantal maanden heeft u een door “u” goed opgeleide matroos die door “ons” maximaal is begeleid in dit traject.

Door onze persoonlijke aandacht naar werknemer en werkgever ontstaat er een krachtige samenwerking en een prettige werksfeer.

Laat u verrassen en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij hopen u een stukje te ontzorgen en met elkaar een mooi product neer te zetten.

Laat ons samen met u de connectie maken naar de toekomst!